Toyota Rent

Toyota Rentin valikoimasta vuokraat edullisesti esimerkiksi viikonloppumatkalle taloudellisen uuden Corolla Touring Sportsin, Yarisin tai tehokkaan Proacen muuttoavuksi.

 

Toimipisteemme yhteydessä toimivan Toyota-Rentin valikoimasta löydät Toyotan suositut henkilö - ja tavara-automallit korkealuokkaisesti varusteltuina kaikkiin tarpeisiin - oman autosi huollon ajaksi, muuttoon tai vaikka edustuskäyttöön. Vuokrasopimuksen voit tehdä joustavasti yhdestä päivästä vuoteen.

Tutustu huolettomaan ja taloudelliseen Rent-vuokra-automallistoon!

Vuokraa auto

 

Voit myös lähettää tiedustelun Toyota Rent -pisteeseen. Jotta voimme palvella teitä mahdollisimman nopeasti, toivomme seuraavia tietoja vuokrauksestanne:

1. Ajankohta ja -paikka
2. Autotoivomus
3. Yhteystiedot

Maksuvälineenä hyväksytään yleisimmät kansainväliset luottokortit kuten Visa, Eurocard, Mastercard, Diners ja Amex.

Käteismaksu on mahdollinen vuokrauksen päätyttyä, kun luottokorttia on käytetty vakuutena.


Yleiset vuokraehdot

Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva ajokortti ja vähintään vuoden ajokokemus. Alaikäraja on 20 vuotta ja joissakin autoryhmissä 24 vuotta.

Hinnat eivät sisällä polttoainetta. Auto luovutetaan ja vastaanotetaan tankki täytettynä.

Lyhin vuokra-aika on 24 tuntia.

Vuokraan sisältyy korkeintaan 1 685 euron omavastuuvakuutus vahinkotapaukselta. Omavastuu on pienennettävissä 510 euroon lisämaksusta. Omavastuu ei korvaa autolle itse aiheutettuja vahinkoja esim. verhoilu, alusta jne.

Vuokraaja on vastuussa aiheuttamistaan sakoista ja pysäköintivirhemaksuista.

Arvioitu vuokra peritään ennakkoon. Vähimmäisennakkomaksu on 510 euroa. Maksuvälineenä hyväksytään yleisimmät kansainväliset luottokortit kuten Visa, Eurocard, Mastercard, Diners ja Amex. Käteismaksu on mahdollinen vuokrauksen päätyttyä, kun luottokorttia on käytetty vakuutena. Suomen Autovuokraamojen liiton vuokrausehdot: http://www.autovuokraamoliitto.fi

Viikonloppupaketit ovat voimassa perjantai-iltapäivästä maanantai-aamuun.