Nelipyörä Oy

 

Tietoa yrityksestä

Nelipyörä on osiensa summaa suurempi autokauppa, meille ihan jokaiselle. Nelipyörän neljä pyörää: luotettavuus, rehellisyys, vastuullisuus ja ystävällisyys pitävät meidät liikkeessä ja vievät palvelukokonaisuutta koko ajan eteenpäin.

Paikallisesti tunnetut muodostavat vahvan autoalan ketjun, jolla on tukeva jalansija usealla paikkakunnalla. Nelipyörän Toyota myynnin löydät Lahdesta ja Kotkasta sekä Toyotan valtuutetun merkkihuollon Lahdesta, Kotkasta, Hyvinkäältä ja Hämeenlinnasta. 

Nelipyörä on Osuuskauppa Hämeenmaan ja Kymenseudun Osuuskaupan omistama autokauppojen ketju, joten S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua kertyy mm. huolloista, varaosista ja tarvikkeista.

 

Bonusta meiltä

Bonus kertyy huolloista, varaosista, tarvikkeista ja Toyota Rentistä koko laskun loppusummasta. Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla saat maksutapaetua 0,5%.

 

Laskutusosoite:

Nelipyörä Oy, y-tunnus 0633227-6
Viite: tilaaja/toimipiste
Verkkolaskutunnus / OVT-tunnus: 003706332276,
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy, välittäjätunnus E204503

 

Riita-asiat:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.