Vesijärven Auto Oy

 

Tietoa yrityksestä

Vesijärven Auto Oy on Osuuskauppa Hämeenmaan* omistama tytäryhtiö, johon kuuluvat seuraavat autotalot: Vesijärven Auto Lahti, FordStore Lahti ja Nelipyörä Hyvinkää sekä Hämeenlinna.

 

Merkkiedustuksia on yhteensä neljä: Toyota, Ford, Skoda ja Mazda. 

 

Täyden palvelun autotaloista löytyy kunkin merkin uusien autojen mallistot, laajat vaihtoautovalikoimat, hyvät huoltokorjaamopalvelut, maalaamo- ja peltikorjaamot, rengashotellit, varaosamyymälät, autovuokraamot sekä katsastustoimintaa.

 

Vesijärven Auto Oy:n autotalot ovat talousalueensa tunnetuimpia ja myyntivolyymeiltaan suurimpia henkilö- ja pakettiautojen jälleenmyyjiä. Päijät-Hämeessä Vesijärven Auto Lahti ja FordStore Lahti ovat tunnettuja ja perinteisiä Toyota- ja Ford-jälleenmyyjiä. Kanta-Hämeessä toimivat Nelipyörän autotalot ovat oman talousalueensa perinteikkäitä Toyota-jälleenmyyjiä. Skodan merkkiedustuksen saaminen sekä Hämeenlinnaan että Hyvinkäälle on lisännyt entisestään Nelipyörän autotalojen kilpailukykyä ja kiinnostavuutta.

 

Vesijärven Auto Oy:llä on laaja asiakaskunta Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt osaava ja pitkäaikainen henkilökunta, joka on sitoutunut vahvasti asiakaspalveluun.

 

Vesijärven Auto Oy:n nykyaikainen ympäristöohjelma ISO 14001 merkitsee satsaamista kokonaisvaltaiseen ympäristöasioiden hallintaan. Vesijärven Auto Lahti, Nelipyörä Hämeenlinna ja Nelipyörä Hyvinkää ovat ISO 14001 -ympäristösertifioituja autotaloja. Tavoitteena ympäristöasioiden hoitamisessa on parantaa toiminnan tasoa vuosittain. Sitoudumme noudattamaan ympäristöasioihin liittyvää lainsäädäntöä, merkkiedustuksiemme ympäristövaatimuksia ja Osuuskauppa Hämeenmaan ympäristöpolitiikkaa.

 

*Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Autokaupan ohella Hämeenmaan liiketoiminta-alueita ovat market-, rauta-, tavaratalo-, erikoisliike-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä majoitus- ja ravitsemiskauppa. Hämeenmaa on alueen suurin yritys, ja sen omistavat osuuskaupan asiakkaat. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää asiakasomistajiensa palkitsemiseen ja palvelujen parantamiseen.

 

Bonusta meiltä

Bonusta kertyy huolloista, varaosista, tarvikkeista ja Toyota Rentistä (koko laskun loppusummasta). Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla saat 0,5 % maksutapaetua.

 

Laskutusosoite

Vesijärven Auto Oy,

Viite: tilaaja/toimipiste

PL 122

00088 S-ryhmä

Verkkolaskutunnus / OVT-tunnus: 003706332276, OpusCapita Group Oy

 

Riita-asiat

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.