Vesijärven Auto Oy

 

Tietoa yrityksestä

Vesijärven Auto Oy on vuonna 1974 perustettu lahtelainen yritys, joka siirtyi vuonna 2001 Osuuskauppa Hämeenmaan omistukseen *).

Vesijärven Auto Oy toimii viidessä eri autotalossa: Vesijärven Auto ja FordStore Lahti, Nelipyörä Paroinen ja Terra Hämeenlinna, sekä Nelipyörä Helletorppa ja Veikkari Hyvinkää. Yhtiö edustaa Toyota ja Ford -merkkiä kaikissa kaupungeissa, Skodaa Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä, Mazdaa Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä, sekä Kia ja Mitsubishia Hyvinkäällä.  Täyden palvelun autotaloista löytyvät uusien autojen mallistot, laajat vaihtoautovalikoimat, kattavat huoltokorjaamopalvelut, kori- ja peltikorjaamot, rengashotellit, varaosamyymälät sekä autovuokraamot.

Lisäksi Lahdesta ja Hämeenlinnasta löytyy katsastuspalvelu sekä Lahdesta myös automaalaamo. Vesijärven Auto Oy:n autotalot ovat talousalueellaan laajasti tunnettuja ja myyntivolyymeiltään merkittäviä henkilö- ja hyötyajoneuvojen jälleenmyyjiä.

Vesijärven Auto Oy:llä on toimialueellaan laaja asiakaskunta sekä myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt ammattitaitoinen, sitoutunut ja asiakaspalveluhenkinen henkilökunta.  

Vesijärven Auto Oy:n nykyaikainen ympäristöohjelma ISO 14001 kertoo yrityksen kokonaisvaltaisesta panostamisesta ympäristöasioihin. Vesijärven Auto ja FordStore Lahti, Nelipyörä Paroinen Hämeenlinna ja Nelipyörä Helletorppa Hyvinkää ovat ISO 14001 ympäristösertifioituja autotaloja. Tavoitteenamme on jatkuva ympäristövastuullisuuden parantaminen. Yrityksessämme noudatetaan ympäristöasioihin liittyvää lainsäädäntöä, merkkiedustuksiemme ympäristövaatimuksia ja Osuuskauppa Hämeenmaan ympäristöpolitiikkaa. Katsastustoiminta noudattaa ISO9001 laatuohjelmaa.

*)Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Autokaupan ohella Hämeenmaan liiketoiminta-alueita ovat market-, rauta-, tavaratalo-, erikoisliike-, liikennemyymälä- ja polttoneste- sekä majoitus- ja ravitsemiskauppa. Hämeenmaa on alueen suurin yritys, ja sen omistavat osuuskaupan jäsenet. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää asiakasomistajiensa palkitsemiseen ja palvelujen parantamiseen.

 

Bonusta meiltä

Bonus kertyy huolloista, varaosista, tarvikkeista ja Toyota Rentistä koko laskun loppusummasta. Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla saat maksutapaetua 0,5%.

Laskutusosoite: 

Vesijärven Auto Oy, y-tunnus 0633227-6 

Viite: tilaaja/toimipiste

Verkkolaskutunnus / OVT-tunnus: 003706332276,

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy, välittäjätunnus E204503 

 

Riita-asiat:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.