Uusi, suuri Corolla Hybrid.
Eteenpäin ja ohi.

EI PELKÄSTÄÄN ISO, VAAN SUURI

Corolla on uudestisyntynyt. Kuvittele itsellesi telinevoimistelijan keskivartalokorsetti ja pikajuoksijan kiihtyvyys, eteesi tiukka kaarre. Corolla Hybridin uudenlainen alustarakenne yhdistettynä tehokkaaseen hybridimoottoriin tekee ajokokemuksesta ohittamattoman. Uuden aikakauden Corolla on suuri tiloiltaan, suuri mukavuudeltaan ja suuri ajettavuudeltaan – pientä siinä on vain kulutus ja päästöt.

Hatchback, Touring Sports vai Sedan? Pahoittelemme, jos valinta on vaikea. Corollan kaikki kolme korimallia ovat oman luokkansa priimuksia. Kaikissa ohittamaton ajettavuus ja ulkoinen muotoilu herättävät tunteita, sillä laatu näkyy ja tuntuu. Hatchbackissä ja Touring Sportsissa hybridivaihtoehtoja on kaksi, taloudellinen 1.8 l ja urheilullinen 2.0 l. Korkean tason Toyota Safety Sense -turvallisuus luo mielenrauhaa vakiona. Kun maailma muuttuu, mitä sinä teet?

COROLLA TOURING SPORTS

Corolla Touring Sports on nyt luokkaansa suurempi. Suuri ja tehokas, jopa 2.0 -litrainen hybridimoottori, hulppeat, lähes 600l tavaratilat, mahdollisuus heilutella pitkiä jalkoja takapenkilläkin. Lisävarusteena sähköinen takaluukku, joka aukeaa jopa vasemmalla jalalla. Kaksi hybridivaihtoehtoa. Mitä vielä odotat?

COROLLA SEDAN

Hienostunut ja älykäs Corolla Sedan on uuden aikakauden sanansaattaja. Nautiskellen ajettava, silti taloudellinen ja vähäpäästöinen, uudestisyntynyt Corolla tottelee puhetta ja tuo mielenrauhaa aktiivisen kaistanseurannan ja mukautuvan vakionopeuden säätimen avulla. Modernin Corolla Sedanin voimanlähteenä toimii Toyotan itselataava hybriditekniikka.

COROLLA HATCHBACK

Jos haluat ajamisen olevan hauskaa, Hatchbackin mukava ja urheilullinen, hienosäädettävä kuljettajan istuin on sinun paikkasi. Lämmitettävän ohjauspyörän painikkeiden avulla pystyt hallitsemaan toimintoja helposti. Hatchbackin 2,0-litraiseen moottoriin perustuva hybriditekniikka tekee ajokokemuksesta ohittamattoman. Kaksi hybridivaihtoehtoa.

OHITTAMATTOMAT VARUSTEET JO ACTIVE-VARUSTELUTASOSSA
 • Lämmitetty ohjauspyörä
 • LED-ajovalot
 • Uuden sukupolven Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet
 • Hämärätunnistin
 • 8" Toyota Touch ja 7" mittariston näyttö
 • Erillinen automaatti-ilmastointi kuljettajalle ja vieressä istujalle
 • Puhallusilma myös takamatkustajille (Touring Sports ja Sedan)
 • 16" kevytmetallivanteet

OHITTAMATON PLUS-PAKETTI
 • Bi-LED ajovalot ja LED-sumuvalot
 • 8" Toyota Touch with Go navigoinnilla
 • Ajovalojen pesurit ja sadetunnistin
 • Sähköinen takaluukku jalanheilautustoiminnolla (Hybrid Touring Sports)
 • Smart Entry & Start -avaimeton sisäänkäynti- ja käynnistysjärjestelmä (Hybrid)
 • Automaattisesti himmenevä taustapeili

Toyota Jousto. Parempi tie uuteen autoon.

Toyota Jousto on täysin uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huolenpitosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

 

Uusi Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active: 266 €/kk

 

COROLLA TOURING SPORTS 1.8 HYBRID ACTIVE: 29 166,30 € (sis. toimituskulut 600 €).
TOYOTA JOUSTO KK-ERÄ: 266 €. Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (5 833,26 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 13 649 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,85 %. Luototettava määrä 23 513,04 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 23 513,04 € + 2 813,55 € = 26 326,59 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.